Toggle Nav
Cart

Haarkrultang en badkamerspiegel

Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 39,95

Onmisbaar is deze badkamerspiegel voor ieder huishouden. De badkamerspiegel kunt u in de badkamer bevestigen maar ook elders waar u zichzelf opmaakt, epileert, scheert, ect. Om het allemaal nog beter te maken zit er tevens verlichting in de spiegel waardoor u alles nog beter kunt zien. U kunt de badkamerspiegel met schroeven bevestigen tegen de muur maar door de stabiele voet kunt u deze badkamerspiegel ook net zo makkelijk neerzetten. Deze badkamerspiegel kunt u eventueel ook een adapter aansluiten (niet meegeleverd) maar functioneert ook prima op batterijen (niet meegeleverd).

Haarkrultang
Deze prachtige haarkrultang van Trion heeft een on/Off indicatielampje, een ronde borstel en heeft een beveiliging tegen oververhitting.

Verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: zwart, wit en donker rose (als een kleur uitverkocht is wordt automatisch een andere kleur geleverd).

Deze haarkrultang is onmisbaar voor iedere vrouw. Gewoon even je haar stylen voor je de deur uitgaat, dat hoort er gewoon bij. Een goede look is belangerijk. Dit kan vanaf nu met deze prachtige haarkrultang heel eenvoudig. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

BeschikbaarheidOp voorraad