Toggle Nav
Cart

Nano Xtreme Clean 500ML wondermiddel voor de ruit

Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 49,95

Speciaal voor de wintermaanden! 500ml Nano Xtreme Clean voor bijvoorbeeld de autoruit en natuurlijk ramen en elk glad oppervlak!

Nieuwste generatie Nano, eenmaal gebruikt en U kunt nooit meer zonder! Veilig, makkelijk, veel beter zicht en nauwelijks verder schoonmaken nodig. Stoot vuil en vocht af door de gepantendeerde Nano Technologie!

Goed zicht in de auto is natuurlijk van groot belang voor de veiligheid. Tijdens de nog komende winterdagen moet u er daarom extra goed voor zorgen dat uw ruiten in ieder geval in orde zijn. Natuurlijk helpen de ruitenwissers u een eindje op weg, maar met deze Nano Tech wondermiddel zal geen enkele druppel uw zicht ooit nog belemmeren.

Nano is het veelbesproken wondermiddel op alle gladde oppervlaktes, want het water loopt er gelijk af en vuil heeft geen enkele kans. Ideaal voor autoramen, maar uiteraard ook voor in huis. Ramen behandelen en schoonmaken is namelijk gedurende een langere periode niet meer nodig. Ook voor behandeling van uw boot, helmvizier en vele andere toepassingen.

Het wondermiddel voor altijd kristal helder zicht! Kortom, 100% vuil- en waterafstotend voor lange periodes.

BeschikbaarheidOp voorraad